در واقع، علائم در این مرحله آنقدر کم هستند که اغلب فراموش می شوند. اما خانواده و دوستان ممکن است متوجه تغییراتی در وضعیت بدنی، راه رفتن یا حالات صورت شما شوند.
افراد در این مرحله به ویلچر نیاز دارند و اغلب نمی توانند بدون افتادن به تنهایی بایستند. برای جلوگیری از سقوط به کمک شبانه روزی نیاز است.
ورزش و تمرین بدنی از التهاب موجود در مغز کم می کند. از آن جایی که بیماری پارکینسون، اثرات منفی می گذارد بر روی ذهن و حافظه، ورزش و تمرین بدنی اهمیت زیادی پیدا می کند.
کاهش قدرت بخصوص در ماهیچه هایی که بدن شما را صاف نگه داشته و باعث خم شدن به جلو می شود.
در خصوص پیشگیری از بروز بیماری پارکینسون، تمامی موارد گفته شده و تغییر در سبک زندگی می تواند مزایایی را به همراه داشته باشد.
مرحلهی خفیف: علائم ممکن است آزاردهنده باشند؛ ولی معمولا مانع انجام اکثر فعالیتهای فرد نمیشوند.
خلاصه این که، افراد مبتلا به بیماری پارکینسون باید استرس را از خود دور کنند. استرس و هیجان، خود یکی از دلایل بروز التهاب و آسیب های طولانی مدت در سراسر بدن می باشد.
مرحلهی پیشرفته: برخی از افراد هیچگاه به این مرحله نمیرسند. این حالت زمانی است که داروها دیگر اثری ندارند و ناتوانیهای جدی پیش میآید. در این وضعیت، بیمار ممکن است دچار مشکلات زیر شود:
دکتر سمیرا یادگاری متخصص بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) دریافت نوبت
در این جا به برخی از روش دکتر متخصص بیماری پارکینسون شیراز هایی که افراد به پارکینسون در تهران یا دیگر شهر های ایران باید برای فعال بودن انجام دهند اشاره خواهد شد:
در حالت کلی، موادی که حاوی زیادی از ویتامین ها هستند، می توانند افراد را در برابر ابتلا به بسیاری از بیماری ها و به خصوص پارکینسون محافظت نمایند.
با بروز پارکینسون در بدن، آنتی اکسیدانها از تعادل خارج میشوند و رادیکالهای آزاد در بدن ایجاد میشوند. اما با استفاده از برخی از مواد غذایی میتوان آنها را کنترل کرد که عبارتند از:
به عنوان مثال، صدمات ناشی از زمین خوردن یا مشکلات مرتبط با زوال عقل می توانند کشنده باشند.
با ما همراه باشید تا آنچه در حوزهی سلامت به آن نیاز دارید را در کنار هم کشف کنیم :)
Comments on “The 2-Minute Rule for درمان بیماری پارکینسون دکتر ضیایی”